Στην Κύπρο βρίσκεται από σήμερα Τρίτη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης προκειμένου συμμετάσχει στο 26ο Συνέδριο του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπριών – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ – ΠΣΕΚΑ).

Ο κ. Αμανατίδης αναμένεται να χαιρετίσει εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης τις εργασίες του συνεδρίου σήμερα το απόγευμα, ενώ κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Κύπρο θα έχει σειρά διμερών επαφών.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός αύριο το πρωί από τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Ιωάννη Κασουλίδη, ενώ θα λάβει χώρα τελετή αποκαλυπτηρίων γλυπτού με τίτλο «Η Ελιά», δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

Στη συνέχεια, ο κ. Αμανατίδης θα έχει συνάντηση εργασίας με τον επίτροπο Ανθρωπιστικών Θεμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας Φώτη Φωτίου, για ζητήματα της Διασποράς.

Τέλος, θα επισκεφθεί τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ και θα αποτίσει τιμή στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας με την κατάθεση στεφάνου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ