Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιούν την Πέμπτη και την Παρασκευή οι συμπρόεδροι των ευρωπαίων Πράσινων, Ρεμπέκα Χαρμς και Φιλίπ Λαμπέρτς, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα, έπειτα από την αλλαγή διακυβέρνησης, και πραγματοποιείται στα πλαίσια της υποστήριξης αλλά και εύρεσης συγκλίσεων στον αγώνα της Ελλάδας για τον τερματισμό της λιτότητας και τη δρομολόγηση βιώσιμων λύσεων. Αμέσως μετά την προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό το απόγευμα της Πέμπτης, οι συμπρόεδροι του ΕΠΚ θα έχουν συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, στα γραφεία του κόμματος στην πλ. Ελευθερίας.

Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την επίσκεψη, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφ. Αμαλίας 8), στην οποία θα συμμετέχουν οι συμπρόεδροι του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και η Γενική Γραμματέας, Βούλα Τσέτση.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ