Οι δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη σχετικά με τον υπουργό της Χούντας Στ. Παττακό προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, τονίζει ότι «δεν περιμέναμε η κ. Βούλτεψη να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού ξεπεσμού, παραχάραξης της Ιστορίας και ακροδεξιού παραληρήματος».

Παράλληλα καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσει τις απαράδεκτες, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις της κ. Βούλτεψη

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο πανικός της Νέας Δημοκρατίας για την επικράτηση της νομιμότητας στον χώρο της τηλεόρασης και η αγωνιώδης προσπάθειά της να στηρίξει το σύστημα της διαπλοκής, που τόσα χρόνια έτρεφε, έχει φτάσει σε πρωτοφανές επίπεδο. Σήμερα, η κ. Βούλτεψη, όχι μόνο συνέκρινε την εκλεγμένη, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας με τη Χούντα, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Παττακός και ο Παπαδόπουλος ήταν νόμιμα εκλεγμένοι από τον λαό, μέσω του (ψευτο)Δημοψηφίσματος !
Δεν περιμέναμε η κ. Βούλτεψη να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού ξεπεσμού, παραχάραξης της Ιστορίας και ακροδεξιού παραληρήματος. Αναμένουμε από τον αρχηγό της ΝΔ να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, έστω και για να καταδικάσει τις απαράδεκτες δηλώσεις της κ.Βούλτεψη.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ