Τριμερής συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχει ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ιδιοκτήτες ΜΜΕ και εργαζόμενοι σε αυτά, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας.

Από το υπουργείο στη συνάντηση θα τεθεί το θέμα του αγγελιοσήμου. «Επειδή θέλουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διασωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ, έχω καλέσει αύριο (σ.σ. σήμερα) σε τριμερή συνάντηση τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του γραπτού Τύπου, όσο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, για να δούμε πώς θα γίνει δυνατόν να διασωθεί ένα μέρος του αγγελιόσημου, το οποίο οι δανειστές απαίτησαν να καταργηθεί, θεωρώντας το κοινωνικό πόρο», δήλωσε χθες ο κ. Κατρούγκαλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν ως δύο διαδοχικές 48ωρες απεργίες, από την περασμένη Πέμπτη έως την Κυριακή. Την Παρασκευή συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισε «τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό, με απεργία διαρκείας σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αυτομάτως με την κατάθεση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ