Στο επόμενο βήμα στην κατεύθυνση της άμεσης σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από την διήμερη επίσκεψή του σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρχηγούς των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, προκειμένου να τους ενημερώσει τόσο για την ατζέντα όσο και για την ενδεδειγμένη ημέρα η οποία, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Αντικείμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών του πρωθυπουργού θα είναι, όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό, μετά και τις επαφές του στο εξωτερικό, καθώς και ο διάλογος για την κοινωνική ασφάλιση.

Η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις των κομμάτων για το θέμα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και συνεννόηση, προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας καθώς και την συνεννόηση ως προς την προσφυγική κρίση, που θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στη χώρα ενόψει και της σημαντικής Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας την Κυριακή.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ