Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγόρησε πως με τη στρατηγική της οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από τα Τρίκαλα.

Μιλώντας στην προσυνδιάσκεψη της ΝΔ για την αγροτική ανάπτυξη στα Τρίκαλα ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να βγει από την Ευρώπη και το ευρώ επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν το θέλει ο λαός.

«Δεν το θέλει ο Ελληνικός λαός. Και δεν πρόκειται, αυτό τους διατρανώνουμε απόψε από εδώ, δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας, να βγούμε από την Ευρώπη και το ευρώ. Δεν θα τους το επιτρέψουμε, δεν θα το καταφέρουν, δεν το θέλει η Ευρώπη, δεν το θέλει κανείς. Αν αυτό έχουν στο μυαλό τους, λοιπόν, να το βγάλουν» τόνισε ο κ. Σαμαράς τονίζοντας πως κάποιοι ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας ότι δεν είχαν τίποτε να χάσουν.

«Τώρα διαπιστώνουν κι αυτοί ότι έχουν ακόμα περισσότερα να χάσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την πρότασή του για μια μεγάλη συνεννόηση θέτοντας ως προϋπόθεση την ριζική αλλαγή πολιτικής και τόνισε πως η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αποτελεί εθνική κόκκινη γραμμή για τη ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ