Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9» παραχώρησε νωρίτερα συνέντευξη ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, δηλώνοντας:

«Για μας το κόμμα και η κυβέρνηση είναι οι δύο βασικοί πυλώνες για την αριστερή διακυβέρνηση της χώρας και νομίζω ότι εάν αυτό είναι το σημείο αναφοράς τους, τότε το κόμμα μπορεί να παρεμβαίνει, να στηρίζει, να είναι σταθερά δίπλα στην κυβέρνηση. Αλλά ταυτόχρονα να μεταφέρει και να είναι ένας αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών προς αυτή την κυβέρνηση».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που έχει η αριστερή διακυβέρνηση, σημειώνοντας:

«Η αριστερή διακυβέρνηση η οποία έχει τα στοιχεία των ανατροπών, των αλλαγών και των ρήξεων περνάει μέσα από τις καθημερινές αλλαγές, που εμείς θα προχωρήσουμε και θα προχωρήσει και η κυβέρνηση και θα στηρίξουμε και ως κόμμα την επόμενη περίοδο».

Ο Π. Ρήγας έκανε αναφορά και σε εκείνα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν, απευθύνοντας κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν ξανά. Παράλληλα, διευκρίνησε πως δεν υπάρχει ούτε ως ενδεχόμενο, η στροφή προς τη σοσιαλδημοκρατία, την οποία χαρακτήρισε «ουρά του νεοφιλελευθερισμού».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ