Ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες της Κίνας να επισκεφτούν την Ελλάδα απευθύνει η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Σημειώνει ότι οι Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εκτίμηση στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Όπως δηλώνει η κ.Κουντουρά  στη νέα ελληνο-κινεζική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «είμαστε δύο από τους αρχαιότερους πολιτισμούς με μακραίωνη ιστορία, και σήμερα χτίζουμε ισχυρές διμερείς σχέσεις και στρατηγικές συνεργασίες σε όλους τους τομείς οικονομικής ανάπτυξης. Η Κίνα είναι μία νέα τουριστική αγορά που την ανοίξαμε το 2015, οπότε και περισσότεροι από 80.000 Κινέζοι επισκέφθηκαν τη χώρα μας».

Για την φετινή χρονιά το υπουργείο εκτιμά ότι οι αφίξεις θα αυξηθούν και θα ξεπεράσουν τις 100.000. Φέτος, όπως τονίζει η αναπληρώτρια υπουργός, υλοποιείται ένα πολύπλευρο σχέδιο ενεργειών στοχευμένης προώθησης και προβολής στην Κίνα. Το γραφείο του ΕΟΤ στο Πεκίνο είναι σε άμεση συνεργασία με Ταξιδιωτικούς Πράκτορες για κοινά προγράμματα προώθησης της Ελλάδας.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ