Συνεργασία και συνεννόηση βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας προτείνει ο πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης, τονίζοντας πως ναι μεν το ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσει ακυβέρνητη τη χώρα αλλά, όπως σημειώνει με νόημα «την ψήφο μας δεν τη δίνουμε γουρούνι στο σακί».

Μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του «Πρακτορείου 104,9 FM» ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε ότι «η μεγάλη μας θέληση και επιθυμία είναι στην προγραμματική συμφωνία να συμμετάσχουν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, προεξάρχοντος και του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη, αλλά πρέπει να είμαστε σαφείς, ότι δεν θα είναι η συμμετοχή απλά ενός φτωχού εταίρου, που δεν θα έχει γνώμη για το τι θα κάνει η κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας το χθεσινό ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι «δεν ειπώθηκε κάτι ουσιαστικό για την επόμενη μέρα. Όλοι ορκίζονται στη συνεργασία, ο καθένας με τον τρόπο του, κανείς, όμως, δεν λέει για το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας», κατέληξε ο ίδιος.

Πηγή φωτογραφίας: Sooc

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ