Μηνύματα με ιδιαίτερη σημασία τόσο για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας όσο και για τα εθνικά μας θέματα έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην ορκωμοσία των νέων Διπλωματικών Ακολούθων στο Υπουργείο Εξωτερικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί παρουσία και του υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά, στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Η πορεία μας είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στην Ευρωζώνη. Θα μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα μείνουμε στην Ευρωζώνη» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε «θα αγωνισθούμε με τους ευρωπαϊκούς λαούς, τους λαούς εκείνους με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, για να βρει η Ευρωπαϊκή Ένωση ξανά τις ρίζες από τις οποίες ξεκίνησε και για τις οποίες ιδρύθηκε».

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε, τους πυλώνες της Δημοκρατίας, του δημόσιου συμφέροντος και της κοινωνικής δικαιοσύνης, του κοινωνικού κράτους δικαίου και πρόσθεσε ότι «αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μέσα στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ