Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απάντησε στο εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο αναφορικά με τη δήλωση του για την τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο να ακούει προσεκτικότερα, να μη βιάζεται ώστε τελικά να μην εκτίθεται.

«Κύριε @GKoumoutsakos καλό θα είναι να ακούτε λίγο προσεκτικότερα. Μη βιάζεστε και τελικά εκτίθεστε», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη στην ανάρτησή της, στην οποία επιπλέον επισυνάπτει και το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Αλεξιάδη στη Βουλή, όπου απαντούσε σε επίκαιρη ερώτηση.

Από το εν λόγω απόσπασμα προκύπτει ότι οι αναφορές του κ. Αλεξιάδη δεν αφορούσαν στην τρέχουσα περίοδο. «Σε ό,τι αφορά δε τον τίτλο που είπατε, εγώ από τα 56 μου χρόνια, ασχολούμαι 36 με τα ζητήματα φορολογίας. Αυτό που θα έβαζα σαν τίτλο στην φορολογική ιστορία της χώρας είναι: «Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα», είναι η ακριβής φράση του».

Σε δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι τα όσα δήλωσε δεν σχετίζονταν με την παρούσα περίοδο.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ