«Κανείς κύριος Φίλης δεν μπορεί να περιορίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν» τόνισε η Φώφη Γεννηματά, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του υπουργού Παιδείας, με αφορμή τις δηλώσεις του σχετικά με τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπό το σύνθημα «Παραιτηθείτε».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε δηλώσεις της στο Mega χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις Φίλη, ξεκαθαρίζοντας «Διαφωνώ με οτιδήποτε είναι απολιτικό. Κανείς κύριος Φίλης δεν μπορεί να το περιορίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν. Η κοινωνία έχει το δικαίωμα να αντιδρά και είναι λογικό όταν η κυβέρνηση φέρνει αυτή την συμφωνία».

Η κα Γεννηματά εξέφρασε την άποψη ότι όλες οι κινήσεις πρέπει να έχουν ταυτότητα, να μην είναι απολίτικες, «έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες», σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «ο κάθε ένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, εγώ δεν είμαι Φίλης».

Λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη μάλιστα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Παιδείας και με ανάρτησή της στο Twitter.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ