Στο θέμα των αναδρομικών των βουλευτών αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, σημειώνοντας πως είναι ανακριβή τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν το όνομά του στη σχετική λίστα 117 βουλευτών, καθώς, όπως είπε, με δήλωσή του από το 2012, έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης που σχετίζεται με τις εν λόγω αναδρομικές αμοιβές.

Ο κ. Πλακιωτάκης σημειώνει ότι στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που «ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο κ. Τσίπρας», θεωρεί αδιανόητο για τον οποιοδήποτε, να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

«Ο πολιτικός κόσμος, απαιτείται να σταθεί στο ύψος του και να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα», επισήμανε ο κ. Πλακιωτάκης και απαντώντας στα περί «υπονόμευσης» που καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας, είπε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί».

«Ο μεγαλύτερος υπονομευτής της χώρας, που επί πολλά έτη, συστηματικά τορπίλιζε κάθε εκσυγχρονιστική και αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, δεν δικαιούται δια να ομιλεί», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ