Τριμερής συνάντηση μεταξύ του γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρ. Νεφελούδη, των εργαζομένων και εκπροσώπων του ξενοδοχείο «Athens Ledra», πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στο υπουργείο, για την εξέταση των εξελίξεων που αφορούν την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Από την πλευρά του υπουργείου σημειώθηκε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων, πληρωμή δεδουλευμένων, αποζημιώσεων, προστασία θέσεων εργασίας, και έχει, ήδη, ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες για την καταβολή του επιδόματος επίσχεσης. Παράλληλα, εξετάζει την επίσπευση όλων των διαδικασιών για την οικονομική ανακούφιση των εργαζομένων.

Το υπουργείο χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη τη στάση των ιδιοκτητών της εταιρείας, που αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως μαζί με τους εργαζομένους θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη αναλγησία της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, από τη συζήτηση διαφάνηκε ότι ο πλειστηριασμός για το ακίνητο θα γίνει στις 13 Ιουλίου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ