Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση που είχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης με τους εκπροσώπους των θεσμών στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο διαμονής των θεσμών. Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών έχει προγραμματιστεί να συνεχιστούν σήμερα Κυριακή στις 2 το μεσημέρι.

Νωρίτερα, ο Γ. Σταθάκης, προσερχόμενος το απόγευμα του Σαββάτου στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία: «Πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, θα γίνουν οι συζητήσεις που πρέπει, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας.

Ερωτηθείς για το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Welt am Sonntag», η οποία ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση, ο υπουργός είπε ότι «μπορεί να είναι ακριβές».

Οι συναντήσεις, στις οποίες μετέχει και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, διεξάγονται στο χώρο διαμονής των εκπροσώπων των πιστωτών.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος  κατά την άφιξή του συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, Σάββατο 8 Αυγούστου 2015. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο χώρο διαμονής των θεσμών. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την άφιξή του συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, Σάββατο 8 Αυγούστου 2015. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο χώρο διαμονής των θεσμών. ΑΠΕ – ΜΠΕ//Αλέξανδρος Μπελτές
SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ