«Η ανικανότητά τους να προστατεύσουν τη νομιμότητα και την ασφάλεια των πολιτών είναι αυταπόδεικτη», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, με αφορμή όσα συνέβησαν στο ΑΠΘ.

«Δεν πέρασε ούτε μία μέρα και οι διαβεβαιώσεις του κατ’ ευφημισμό αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατέρρευσαν. Μόλις χτες, απαντώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις αθλιότητες που συντελούνται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ο κ. Τόσκας διαβεβαίωνε ότι πρόκειται για «απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις».

Σήμερα, ομάδα των αυτοαποκαλούμενων «αλληλέγγυων», που στρατοπέδευσαν στο Πανεπιστήμιο, επιτέθηκε στα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού για τη Μετανάστευση και, τρομοκρατώντας τους εκεί εργαζόμενους, επιδόθηκε σε καταστροφές», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:
«Αποδείχθηκε έτσι ότι η «αλληλεγγύη» τους είναι συνώνυμη της ανομίας. Αποδείχθηκε, άλλη μία φορά, ότι η αξιοπιστία του αρμόδιου υπουργού είναι μηδενική. Από σήμερα, τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρωθυπουργός δεν έχουν κανένα άλλοθι».


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ