Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το σενάριο του μεγάλου συνασπισμού, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος ωστόσο αποσαφήνισε ωστόσο ότι μια τέτοια περίπτωση θα «την έβαζε τελευταία».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Κακλαμάνης διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείει τη συνεργασία με την κεντροδεξιά ΝΔ, αλλά να έχει συνεργαστεί με τον κ. Καμμένο, τον οποίο – όπως είπε- όλοι τοποθετούσαν στη «σκληρή Δεξιά». Εκτός αν «τώρα μπήκε ο κ. Καμμένος στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ, επειδή κυβέρνησε με την Αριστερά», σημείωσε ο ίδιος, εκτιμώντας ότι πάει πάλι να δημιουργηθεί ένας νέο δικομματισμός της τάξεως άνω του 60%.

Αναφερόμενος στους λόγους της ήττας της ΝΔ, στις εκλογές του Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε πως «ένας από τους λόγους, δεν λέω ο πρώτος, ή ο δεύτερος, αλλά πάντως ένας από τους λόγου της ήττας της ΝΔ στις εκλογές του Ιανουαρίου, ήταν η μετατόπιση του κόμματος σε συντηρητικότερες κατευθύνσεις».
Μιλώντας για το ενδεχόμενο να αναδειχθεί η «Χρυσή Αυγή» σε τρίτη δύναμη, ο κ. Κακλαμάνης είπε πως, όσο κι αν θα τον ενοχλούσε κάτι τέτοιο, «δεν θα πρέπει να ανάγεται σε μεγάλο θέμα», καθώς το ποσοστό της θα είναι- σε κάθε περίπτωση-  μονοψήφιο.

Τέλος, σχολιάζοντας τη χθεσινή τηλεμαχία, ο κ. Κακλαμάνης εκτίμησε ότι το ξεραμένο στόμα του Αλέξη Τσίπρα και οι συχνές καταπόσεις νερού εκ μέρος του πρόδιδαν αυξημένη

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ