Συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέλαβε τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του κόμματος που αφορά στη νομιμότητα του διαγωνισμού για την επιλογή εταιρίας.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν οι προδιαγραφές στο ίντερνετ και προχωράμε στην ανοιχτή διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων από τη Συγγρού ο πρόεδρος του κόμματος και στη συνέχεια τόνισε πως θα επιστρέψει ο εκπρόσωπός του, Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην ΚΕΦΕ.

Αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του με τους τρεις ανθυποψηφίους του στη Βουλή, δήλωσε: «Καταρχήν να σας πω ότι εγώ συζητώ μαζί τους τηλεφωνικά τακτικά. Κατά δεύτερον θεωρώ ότι πάντα βοηθάει η συζήτηση μεταξύ των συνυποψήφιων για όλα τα θέματα».

Νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε πως σκοπός της παρουσίας του στη διαδικασία ήταν η διασφάλιση της διαφάνειας και της νομιμότητας κάτι που επιβάλλει να πράξει το καταστατικό από τον θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή φωτογραφίας: sooc

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ