Την πεποίθηση πως σε λίγο καιρό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πέσει και θα σχηματιστεί νέα οικουμενική, εξέφρασε για πολλοστή φορά ο Βασίλης Λεβέντης.

Σε δηλώσεις που έκανε σε εκδήλωση της Ένωσης Κεντρώων στην Πάτρα, ο αρχηγός του κόμματος είπε ότι «το ασφαλιστικό θα είναι και το τέλος της παρούσας κυβέρνησης», γι’ αυτό, όπως πρόσθεσε, «δεν έχει εισαχθεί ακόμα στη Βουλή». Θα μπει ο Μάρτιος, συνέχισε ο Βασίλης Λεβέντης, «δεν θα έχει εισαχθεί ακόμα στη Βουλή και έτσι θα οδηγηθούν τα πράγματα στην οικουμενική κυβέρνηση».

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «όσοι είστε κοντά μας αυτήν την ώρα, είστε ανιδιοτελώς» και συμπλήρωσε: «Θα είστε ο σπόρος που θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση γρήγορα, κυβέρνηση δημοκρατική, του λαού, όχι των ξένων και των συμφερόντων».

Επίσης, σημείωσε ότι «κανείς δεν πίστευε πριν από ένα χρόνο ότι η Ένωση Κεντρώων θα ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα» και επισήμανε ότι «τώρα η Αχαΐα δεν θα πάει κοιμισμένη να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές και θα δώσει σοβαρό ποσοστό στην Ένωση Κεντρώων».

Καθοδόν προς την Πάτρα ο Βασίλης Λεβέντης σταμάτησε στο μπλόκο που έχουν στήσει οι αγρότες στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, όπου άκουσε τα αιτήματά τους και συνομίλησε μαζί τους.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ