Στην ανάγκη να παρευρεθούν σε προγραμματισμένες κομματικές διαδικασίες οφείλεται η αποχώρηση του Κώστα Ήσυχου και του Δημήτρη Στρατούλη από την αίθουσα της ΕΣΗΕΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Μανώλη Γλέζου και όχι στο περιεχόμενο της συνέντευξης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, απαντώντας σε δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Μ. Γλέζου σήμερα στην ΕΣΗΕΑ τόσο η αποχώρηση του Κ. Ήσυχου από την αίθουσα προκειμένου να παρευρεθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στη βουλή, αλλά και η αποχώρηση του Δ. Στρατούλη, προκειμένου να παρευρεθεί σε προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής συγκρότησης ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας, ερμηνεύτηκαν λανθασμένα από ορισμένα ΜΜΕ, υπονοώντας ενδεχόμενο προβληματισμό για το περιεχόμενο της συνέντευξης. Κάθε άλλο.

Όπως τόνισαν τα δυο στελέχη υπάρχει απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμός στον Μ. Γλέζο, όπου οι σκέψεις και οι διαπιστώσεις του πάντα είναι χρήσιμες για την αριστερά και τη δημοκρατία στον τόπο»

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ