Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Βήμα fm αναφέρθηκε στον εκλογικό νόμο το χρόνο ψήφισής του και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα.

«Συζήτηση γίνεται στη Βουλή, θα ακουστούν προτάσεις, εμείς είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε. Όπως εχθές δέχτηκα τη πρόταση του κ. Σκανδαλίδη να συσταθεί μία διακομματική επιτροπή, θα ακουστούν και άλλα πράγματα. Ελπίζω ας πούμε η αξιωματική αντιπολίτευση, να μην γυρίσει πίσω σε επιλογές, που πραγματικά, εμένα μου έκανε εντύπωση εχθές, περίμενα έστω, η ΝΔ, αφού πιστεύει ότι είναι τόσο δυνατή και επέρχεται με τόσο μεγάλη δύναμη, να πατήσει στη πρόταση τη δική μου: 40% και μπόνους.

Και τον Σεπτέμβριο να το φέρναμε, ο Σεπτέμβριος θεωρείται χρόνος επίδικος, για κάθε κυβέρνηση είναι ένας δύσκολος χρόνος. Αν το φέρναμε τον Σεπτέμβριο, ξέρετε τι θα κάνατε; Θα βγαίνατε στα κάγκελα, όποτε και να το φέρναμε θα είχαμε τον ίδιο αντίλογο. Το φέραμε Ιούλιο μήνα, που είναι ο πιο ουδέτερος χρόνος, ας μου επιτραπεί η έκφραση»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ