Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παραχώρησε νωρίτερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, κατά τη διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε ως θετικές τις αναφορές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Φρανσουά Ολάντ τόσο για το ελληνικό χρέος, όσο και για το προσφυγικό.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά και στις διευκολύνσεις της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης που ψηφίστηκαν χθες, οι οποίες έγιναν κατ’ εξαίρεσιν και υπέρ της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον Στέλιο Κούλογλου, οι διευκολύνσεις αυτές προσφέρουν στην Ελλάδα «πρόσθετες δυνατότητες που θα διαχειριστεί η κυβέρνηση με τιμιότητα, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε την κοινή παρουσία Ολάντ-Μέρκελ, ως «μια επίδειξη ενότητας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, στο οποίο όμως δεν έχουν στρατηγική, και εν τέλει ήταν ένα θέαμα κατώτερο των περιστάσεων».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σκάνδαλο της Γερμανικής εταιρείας Volkswagen, υπογραμμίζοντας:

«Δεν μπορεί οι Γερμανοί να μας κουνάνε συνεχώς το δάχτυλο, ενώ τα μεγαλύτερα σκάνδαλα προέρχονται από μεγάλες γερμανικές εταιρίες, τα οποία μάλιστα δεν αποκαλύπτονται από την ίδια τη χώρα, αλλά απ’ έξω, όπως τώρα από τις ΗΠΑ».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ