Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, τόσο για την προσφυγική κρίση όσο και για την συμφωνία που θα προκύψει από τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Ουσιαστικά το ΚΚΕ απαντάει με αυτόν τον τρόπο στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Π.Γ. του κόμματος, όπου ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εφαρμόσει νέες απαιτήσεις των θεσμών από τη στιγμή που αυτές δεν προβλέπονται από τη συμφωνία του Ιουλίου.

«Η κυβερνητική καραμέλα για «τήρηση των συμφωνιών» έχει στόχο να κρύψει ότι η όξυνση των προβλημάτων στο προσφυγικό και η κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής ελέω αξιολόγησης, προέρχονται απ’ αυτές ακριβώς τις συμφωνίες της ΕΕ, που έχουν φαρδιά-πλατιά και την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης» αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του για την αξιολόγηση και το προσφυγικό.

«Ο λαός έχει, πλέον, πλούσια πείρα για να αποφύγει την παγίδα που του στήνει η κυβέρνηση, προσπαθώντας να επαναφέρει τη γνωστή χρεοκοπημένη προπαγάνδα της δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, εγκλωβίζοντάς τον στους αντιλαϊκούς στόχους των συμφωνιών που έχει υπογράψει» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ