Επαφές με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων με θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, ξεκινά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο αναπληρωτής υπουργός προτίθεται να ενημερώσει τους αρχηγούς για τις αποφάσεις της πρόσφατης άτυπης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα με βάση τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τα συγκεκριμένα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Οι επαφές θα ξεκινήσουν με συναντήσεις την ερχόμενη Δευτέρα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και την Τρίτη με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στόχος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθούν συνθήκες συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεννόηση, ώστε να παραμερισθούν οι στείρες αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις γύρω από αυτό το τεράστιο ζήτημα».

Πηγή φωτογραφίας: sooc

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ