Διαψεύδει η κυβέρνηση πρωϊνά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχει φθάσει πρόταση συμφωνίας των δανειστών. Η διάψευση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες αναφορές του πρωθυπουργού από το υπουργείο Παιδείας, ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται στη βάση ελληνικού σχεδίου.

Γίνεται σαφές, ότι η στάση που δείχνει να τηρεί η κυβέρνηση στο επικοινωνιακό κομμάτι, όσο οι διαπραγματεύσεις οδεύουν στην πιο κρίσιμη καμπή τους, γίνεται ολοένα και πιο κάθετη. Το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε απάντηση των δηλώσεων Ντάισελμπλουμ πως «έχει καταγραφεί πρόοδος, αλλά είναι πράγματι ανεπαρκής», εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση με την οποία τονίζει:

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

«Η Ελλάδα κατέθεσε επισήμως στους θεσμούς, χθες το βράδυ, ένα πλήρες, ενιαίο και συμπαγές κείμενο προτάσεων, όπως, άλλωστε, όριζε και η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, προσθέτοντας πως «όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει». «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αφορισμούς. Όπως είπε πρόσφατα και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όποιος θέλει λύση ας συμβάλει τώρα, όποιος δεν θέλει λύση, ας σιωπήσει».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ