«Τους νέους τραμπουκισμούς μελών και στελεχών, μπράβων της Χ.Α., στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε».

«Κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου» προσθέτει το ΚΚΕ, καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του «για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο.

Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της ΧΑ και το χυδαίο ρατσισμό τους.»

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ζήτησαν να αδειάσει η αίθουσα από τους τραμπούκους της ΧΑ και να σταματήσει η συνεδρίαση μέχρι να αποχωρήσουν.

Τελικά αποχώρησαν από την αίθουσα και σε αυτή τη διαδικασία χτύπησαν τον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» που κάλυπτε τη συνεδρίαση.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ