«Είναι σημαντική η αυθεντική δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να εφαρμόσει σημαντικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα επαναφέρουν τη χώρα στη βιωσιμότητα».

Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών προς τη χώρα μας.

Τόνισε επίσης ότι ο πρόεδρος Ομπάμα, παρατήρησε πρόσφατα στη σύνοδο των G7 ότι όσο η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζει με επιτυχία τις μεταρρυθμίσεις και όσο οι Ευρωπαίοι τηρούν την υπόσχεσή τους και στηρίζουν την Ελλάδα, η κατάσταση κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
Επίσης, ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχάρη τους Ευρωπαίους και την Ελλάδα γιατί πήραν αποφάσεις που ήταν δύσκολες αλλά αναγκαίες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, οι οποίες σε αντίθετη περίπτωση, όπως τόνισε ο κ. Έρνεστ, θα είχαν συνέπειες στην παγκόσμια οικονομία.

Συνεπώς, πρόσθεσε καταλήγοντας, είναι σημαντική η πρόοδος που έχει επιτευχθεί αλλά υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να γίνουν και οι ΗΠΑ είναι εκεί για να στηρίζουν τη διαδικασία και τους συμμάχους.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ