Σαφέστατο μήνυμα προς την πλευρά Μητσοτάκη και συνολικά στην αξιωματική αντιπολίτευση στέλνει ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στη νέα –μετά την περασμένη Παρασκευή- επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον υπουργό Επικρατείας «να βγάλει τη στολή της χούντας».

Ο κ. Παππάς, αναρωτιέται αν «υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις απόψεις Α. Γεωργιάδη περί δικτατορίας», τονίζοντας στη συνέχεια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος (πλέον) της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται στην 7ετία…

«Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων. Προφανώς, τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της ΝΔ. Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του. Δεν περιμένουμε να γνωρίζει την ιστορία αυτών στους οποίους απευθύνεται. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις», ξεκαθαρίζει ο υπουργός Επικρατείας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ