Το ρόλο της αποδαιμονοποιήσης της λογικής του μονόδρομου των μνημονίων θα έχει η Λαϊκή Ενότητα στην επόμενη βουλή, σύμφωνα με την υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας, Νάντια Βαλαβάνη , η οποία μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Πρακτορείο 104,9 FM».

Παράλληλα υποστήριξε ότι η ΛΑ.Ε. θα έχει τη δυνατότητα, αντιπαλεύοντας μέτρο-μέτρο αυτή την καταιγίδα όσων μας περιμένουν -με εκατοντάδες προαπαιτούμενα μέχρι το τέλος της χρονιάς, με 30 νομοσχέδια που έρχονται απ’ έξω και πρέπει να ψηφιστούν- αντιπαλεύοντάς τα βήμα-βήμα και διευκολύνοντας τον κόσμο να κινητοποιηθεί».

Προχωρώντας στην αποτίμηση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η πρώην υπουργός χαρακτήρισε «αρνητική τη συνεισφορά της στην ελληνική κοινωνία», υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παρασύρει ένα ζωντανό αντιμνημονιακό κομμάτι και το φέρνει στα μνημόνια» καθώς και ότι από τις επικείμενες εκλογές «κινδυνεύει να βγει μία μνημονιακή Βουλή, στην οποία η ΛΑ.Ε θα είναι η μόνη αντιμνημονιακή φωνή, που θα οργανώνει την πάλη ενάντια στο μνημόνιο, βήμα-βήμα».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ