Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Κεντρική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε στην εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ωρα MEGA», τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

«Η εντολή που πήρε ο Μιχελογιαννάκης ήταν να ψηφίσει μνημόνιο; Όχι. Η εντολή που πήρε ο Μιχελογιαννάκης με το ποσοστό του 70% στην Κρήτη υπέρ του «Όχι» είναι να ψηφίζει μνημόνιο; Όχι» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Τι είπα λοιπόν; Κάνε κοινοβουλευτική ομάδα και κεντρική επιτροπή, βάλε τους όρους που θα σου πούμε κι εμείς – γιατί κι εμείς οι δούλες έχουμε καρδούλες, δεν είναι μόνο οι πεφωτισμένοι Βαρουφάκιδες, Τσακαλώτοι, καθένας έχει την αξία του – και βγες στον λαό Αλέξη Τσίπρα και πες “κύριοι εγώ για να μη βγει η Ελλάδα από το ευρώ μου δίνουνε τούτο, αλλιώς είναι η δραχμή, συνεδριακά, πλειοψηφικά εγώ τη δραχμή δεν την έχω στο πρόγραμμά μου μέσα, άρα ή ψηφίστε το ένα ή το άλλο”, και μάλιστα χωρίς πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήταν στο προηγούμενο δημοψήφισμα».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ