Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μιλάει για παραποίηση των δηλώσεών του από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Δραγασάκης στηλίτευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter δημοσιεύματα σχετικά με το δημοψήφισμα και τις προτάσεις των θεσμών.

Ειδικότερα, ο κ. Δραγασάκης ανέφερε στις αναρτήσεις του:

«ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε #ert: «Εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχθεί την πρόταση των θεσμών»»,

«ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε #ert: «Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μη γίνει το δημοψήφισμα» ή «Ανοικτό να ακυρωθεί το δημοψήφισμα»».

Στο σχόλιό του ο Γιάννης Δραγασάκης, αναφέρει ότι «Η ερμηνεία και ο σχολιασμός λεγομένων είναι απόλυτα θεμιτές πρακτικές, η κραυγαλέα παραποίησή τους όμως είναι απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη», σημείωσε.

Επιπλέον, παρέθεσε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης, αναφέροντας: «Σε πείσμα όσων σκόπιμα παραπλανούν, η απάντηση στα περί «εισήγησης Δραγασάκη για ψήφιση της πρότασης των δανειστών»

Σχετικά με το δημοψήφισμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν μία καλή συμφωνία θα μπορούσε να βγάλει το δημοψήφισμα από το κάδρο, ο Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι «αυτό είναι ένα πολιτικό θέμα και η κυβέρνηση όπως αποφάσισε το δημοψήφισμα μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό» είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση προκήρυξε το δημοψήφισμα για να πετύχει μία καλή συμφωνία η οποία θα εκπληρώνει κάποια κριτήρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ