Εξηγήσεις σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» το οποίο τον φέρει να έχει σχέσεις με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, καλεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο να δώσει, η Όλγα Γεροβασίλη.

Με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης εξαπολύει μύδρους κατά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως κατά του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα διατηρούσε σχέσεις με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό, είδηση που ήρθε στο φως λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» για σχέσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μέλη σπείρας εκβιαστών, δημοσίευμα για το οποίο η Νέα Δημοκρατία δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να διαψεύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για την σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού.

Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο.

Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του.

Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ