Η ΝΔ «επιβεβαιώνει ότι μόνο ως δεκανίκι του ΔΝΤ και ως υπερασπιστής της διαπλοκής είναι σε θέση να λειτουργήσει πολιτικά», δηλώνει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Ζητώντας από την ηγεσία της ΝΔ να σταματήσει «να παριστάνει ότι έπεσε μόλις εχθές από τον ουρανό», η κ. Γεροβασίλη υπενθυμίζει τέσσερα σημεία που αναφέρονται στη διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου

Ας σταματήσει η ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει ότι έπεσε μόλις εχθές από τον ουρανό. Ο λαός την γνωρίζει και την θυμάται πολύ καλά.
· Θυμάται τον ρόλο της στην λεηλασία του 25% του ΑΕΠ τα προηγούμενα χρόνια.
· Θυμάται τον ρόλο της στην οικοδόμηση ενός παρακράτους που έλεγχε πλήρως την πολιτική ζωή: Στις συμβάσεις του δημοσίου, στην Υγεία, στην φορολογία, στα ΜΜΕ.
· Θυμάται πολύ καλά την σχέση της με την διαπλοκή. Τα μαύρα ταμεία, τα δώρα, την συγκάλυψη των φοροφυγάδων, τα τιμολόγια στους εκβιαστές.
· Θυμάται την δέσμευσή στους δανειστές για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, μειώσεις στις συντάξεις, κατάργηση της κοινωνικής προστασίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ούτε μια πρόταση να καταθέσει. Περιφέρει μόνο παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό, καθώς και την ελπίδα της να ναυαγήσει η αξιολόγηση. Και κάνει ότι μπορεί για να επιβεβαιώνει ότι μόνο ως δεκανίκι του ΔΝΤ και ως υπερασπιστής της διαπλοκής είναι σε θέση να λειτουργήσει πολιτικά.
Τουλάχιστον ο κ. Κουμουτσάκος παραδέχτηκε σήμερα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει. Κάποια επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να διατηρούν ακόμα.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ