Κάλεσμα να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι τόσο στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην αντίστοιχη της Λαϊκής Ενότητας, απηύθυνε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε, επίσης, πως δεν θεωρεί ότι υπάρχει εμφύλιος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και «¨είναι δικαίωμα του κάθε στελέχους να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, εφόσον το επιθυμεί».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα επηρεαστούν από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι μένει να φανεί από το τι θα ψηφίσει ο λαός, ενώ αναφερόμενος στη συμφωνία, παραδέχτηκε ότι έχει αρκετά επώδυνα στοιχεία.

«Δώσαμε μάχη για να γλιτώσει η χώρα τη χρεοκοπία», υπογράμμισε ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ότι ο λαός εμπιστεύεται ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για θετικά στοιχεία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και προανήγγειλε πρωτοβουλίες που θα απαλύνουν τις  δυσμενείς συνέπειες της συμφωνίας για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

Όπως τόνισε, δεν περνάει από το μυαλό κανενός στην Κουμουνδούρου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι πρώτο κόμμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμα και στην περίπτωση που είναι αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τη συμφωνία.

Πηγή φωτογραφίας: sooc

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ