Ξεκινά αύριο ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο και τους θεσμούς με το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τα κόκκινα δάνεια να παραμένουν ανοιχτά.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης είναι πιθανόν να αρχίσουν τις συνομιλίες για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα μέσα Απριλίου, εάν έχει υπάρξει μέχρι τότε συμφωνία με την Αθήνα επί ενός πακέτου μεταρρυθμίσεων, δήλωσαν αξιωματούχοι της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το Ρόιτερς.

«Μόνον τότε μπορεί να αρχίσει στα σοβαρά συζήτηση για θέματα χρέους και αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο. Και μετά τελικά όλα πρέπει να συνδυασθούν ταυτόχρονα», δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Eυρωζώνης.

Αξιωματούχοι της Ευρωζώνης δήλωσαν επίσης ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στην Ουάσινγκτον για να συζητηθεί το θέμα του ελληνικού χρέους, καθώς και διμερείς συνομιλίες με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και θεσμούς της Ευρωζώνης.

Δείτε το σχετικό video:

Πηγή: ert.gr

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ