Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του Ρέβεν Ρίβλιν.

Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί, σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, με τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ κ. Ρίβλιν, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Στις 3 το μεσημέρι θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης».

Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κνεσετ Γιούλι Εντελστάιν και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Ιραηλινός ομόλογός του.

Αύριο, Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί στις 10 το πρωί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με Πατριάρχη Ιερουσαλήμ κ.κ. Θεόφιλο Γ΄.

Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με την συνάντησή του στις 16:15 με τον πρωθυπουργό τουΠ Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ