«Ανάλογα με τα δελτία ειδήσεων βλέπαμε τον αριθμό των εκσφενδονιζομένων αβγών προς τα παράθυρα της Νομαρχίας, τα βαρελότα και τις κροτίδες», δηλώνει ο βουλευτής Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, για τα επεισόδια της Τετάρτης στην Κομοτηνή, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην διογκωμένη εικόνα που προσπαθούν να περάσουν μια σειρά ΜΜΕ, δημιουργώντας ένα πλαστό κλίμα έντασης. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9», ο κ. Μουσταφά, που συνόδευε χθες τον υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, επισήμανε ότι στη συνάντηση της Τετάρτης «ήταν εκπρόσωποι αγροτών και άλλων φορέων για το ασφαλιστικό και ανάλογα με τις ώρες μετάδοσης των δελτίων ειδήσεων κ.λπ., ή με τις κάμερες που ήταν έξω, έπεφταν βροχή τα αβγά και οι κροτίδες».

Ο βουλευτής Ροδόπης, πάντως, υπογράμμισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες είναι σημαντικά και επισήμανε ότι μόνο με καλή διάθεση και διάλογο θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

«Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία της κατάστασης για το φορολογικό των αγροτών το οποίο επί της ουσίας δεν υπάρχει. Είναι υπό συζήτηση και το ασφαλιστικό το οποίο θα συνδιαμορφωθεί με όλη την κοινωνία. Είναι ζητήματα ανοιχτά και πρέπει βρούμε κοινή λύση», κατέληξε.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ