«Η χώρα δεν χρειάζεται μια καρικατούρα δικομματισμού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό debate.

«Στην τηλεμαχία των δύο μονομάχων της εξουσίας είδαμε και ακούσαμε πολλά. Δυστυχώς δεν ακούσαμε όμως τίποτε για το σχέδιο της επόμενης ημέρας. Η απαρίθμηση των θλιβερών στοιχείων της πραγματικής οικονομίας δεν δίνει δουλειές στα εκατομμύρια των ανέργων, δεν σταματά την συρρίκνωση των συντάξεων ούτε βρίσκει λύσεις για την κρίση στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Η χώρα έζησε τον δεξιό λαϊκισμό στα Ζάππεια της ΝΔ και τον αριστερό λαϊκισμό του προγράμματος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνουν χαρακτηριστικά στη ΔΗΜΑΡ, καταλήγοντας: «Σήμερα, η χώρα δεν χρειάζεται μία καρικατούρα δικομματισμού, χρειάζεται σχέδιο και λύσεις. Οι πολίτες στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιβάλλουν τις συνεργασίες με την ψήφο τους στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα ισχυρό και προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πόλο διακυβέρνησης της χώρας».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ