Τις οριακές στιγμές που έφεραν η ακύρωση των εσωκομματικών εκλογών στις 22 Νοεμβρίου περιέγραψε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, αποκαλύπτοντας ότι εκείνο το βράδυ η Νέα Δημοκρατία απειλήθηκε με διάσπαση και διάλυση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο βουλευτής πλέον του κόμματος τόνισε την «πολεμική» που είχε ξεκινήσει –λόγω της ακύρωσης των εκλογών- μεταξύ των υποψηφίων.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα για την αξιωματική αντιπολίτευση, ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι στο χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνθέσει τις διαφορετικές απόψεις και να ανασυγκροτήσει το κόμμα.

Για τα υπέρογκα χρέη της ΝΔ τόνισε ότι πλέον καθίσταται μη βιώσιμη η λειτουργία του κόμματος και τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Για τον ρόλο του Κώστα Καραμανλή ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε ότι ήταν και παραμένει  εγγυητής για την ενότητα της παράταξης.

Παράλληλα επανέλαβε ότι το κόμμα δεν δέχεται μείωση συντάξεων και εισφορών αλλά άφησε παράθυρο για στήριξη κάποιων άρθρων του ασφαλιστικού  διευκρινίζοντας  ότι αυτά θα συζητηθούν στα αρμόδια όργανα.

«Σύντομα με οργανωτική ανασυγκρότηση θα είμαστε έτοιμοι  να αναλάβουμε την τύχη της χώρας» τόνισε ενώ για το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος είπε ότι παραμένει αυτό είναι ο  κοινωνικός φιλελευθερισμός όπως διατυπώθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Πηγή φωτογραφίας: sooc

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ