Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σε ανακοίνωσή της με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον μελών της.

«Απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας, απέναντι σε μία κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα χωρίς πυξίδα, αλλά και απέναντι σε όσους επιμένουν να διχάζουν αντί να ενώνουν … εμείς διατρανώνουμε τη θέληση μας να αγωνιστούμε για το μέλλον που μας αξίζει», αναφέρει και ευχαριστεί τους φοιτητές και σπουδαστές σε όλη τη χώρα που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανεξαρτήτως της παράταξης που επέλεξαν να ψηφίσουν.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που δεν φοβήθηκαν από τις επιθέσεις κουκουλοφόρων και θέλησαν να εκφραστούν μέσα από τη διαδικασία των φοιτητικών εκλογών κρατώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες ψηλά.

Η παράταξη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ παρέμεινε ο πραγματικός εκφραστής των απόψεων – των θέσεων – της πολιτικής φιλοσοφίας της συντριπτικής πλειοψηφίας των φοιτητών της χώρας, διατηρώντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την αυτοδυναμία στα ΤΕΙ και τα υψηλά ποσοστά στα πανεπιστήμια», προσθέτει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ