Με κατηγορηματικό τρόπο αρνείται ο Μάρκος Μπόλαρης τα όσα του προσάπτει το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας μάλιστα την «έκπληξή του» καθώς όπως τόνισε «δεν είχε καμία αρμοδιότητα ως υφυπουργός για όσα έκανε ο τότε υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος οπότε και καμία ευθύνη για την υπόθεση της διαπόμπευσης των οροθετικών».

«Επειδή, όμως, ο υπουργός πήρε μια απόφαση η οποία καταγγέλθηκε, κατά την άποψη αυτών που εξέδωσαν την ανακοίνωση ευθύνεται ο υφυπουργός», σημείωσε ο κ. Μπόλαρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

«Ούτε αρμοδιότητες είχα, ούτε καμία εμπλοκή στο θέμα και απορώ με πόση προχειρότητα μπορεί να χειριστεί κανείς ένα ζήτημα, το οποίο αφορά πραγματικά δικαιώματα και αυτών που είχαν εμπλακεί, αλλά και αυτών που καταγγέλλονται σήμερα με ανακρίβεια και αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης», σημείωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να υποβάλει παραίτηση, είπε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι, γιατί δεν έχω καμία εμπλοκή. Με αυτά τα θέματα έχει ασχοληθεί η δικαιοσύνη κ.λπ.. Καμία εμπλοκή πουθενά… Δεν θα κάνω απολύτως τίποτα».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ