Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Μπάρκας για τη στάση της στο θέμα της διαρροής των συνομιλιών των στελεχών του ΔΝΤ από το wikileaks.

«Καταπληκτική αλληλουχία στη γραμμή της», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της, Άδωνη Γεωργιάδη και συνέχισε: «Έτσι, σήμερα η Ν.Δ. φαίνεται να ζητά αναδιάρθρωση του χρέους, τη στιγμή που ως τώρα υποστήριζε σθεναρά, ότι το χρέος είναι βιώσιμο».

Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ν.Δ. προχώρησε σε δυο σοβαρές παραδοχές, εκ του αντιπροέδρου της. Η Ν.Δ. ζητάει σήμερα την αναδιάρθρωση του, ενώ ο κ. Σαμαράς υποστήριζε ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Επίσης συντάσσεται πλήρως με το ΔΝΤ. Οι συνομιλίες του κ. Τόμσεν λένε ότι την ελληνική κυβέρνηση την εξώθησαν σε πιστωτικό γεγονός τον Ιούλιο σε οικονομική ασφυξία, για να περάσουν κάποια πράγματα, που ήθελαν οι θεσμοί γιατί ήταν μια κυβέρνηση που διαπραγματεύτηκε και στιβαρά έδειξε την αντίθεση της απέναντι στα προηγούμενα προγράμματα. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το πρόγραμμα σταμάτησε τον Ιούνιο και υπογράφηκε νέα συμφωνία, κάτι που η Ν.Δ. μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, δεν παραδεχόταν».

Αναφορικά τέλος με τις υποκλοπές υπογράμμισε ότι «είναι πολύ επικίνδυνο να παίζουμε στην ιστορία της συνωμοσιολογίας ότι δήθεν παρακολουθούνται τα τηλέφωνα. Θα περίμενα από τη Ν.Δ. να είναι πιο σοβαρή στη διατύπωση τέτοιων προτάσεων».

Δείτε το σχετικό video: 

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ