Μπορεί το πολιτικό θερμόμετρο να έχει χτυπήσει «κόκκινο», όπως και οι λεκτικές επιθέσεις ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο σε πολύ καλό κλίμα, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό στιγμιότυπο, πραγματοποιήθηκε η τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης (Α) συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα (Δ) κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο αεροδρόμιο του Ηράκλειου Κρήτης , Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο μεν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέμενε για την αναχώρησή του από την Κρήτη, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής περιοδείας του, ο δε πρόεδρος της ΝΔ μόλις είχε μόλις φτάσει στο Ηράκλειο για την πραγματοποίηση της δικής του περιοδείας στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Μεϊμαράκης έσπευσε να συναντήσει τον κ. Τσίπρα μόλις ενημερώθηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός περίμενε για την αναχώρησή τους στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου: «Είμαστε Κρητικοί και η Κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι» είπε πρόεδρος της ΝΔ.

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ