Από την Κρήτη, εκεί όπου ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε ποσοστά ρεκόρ τόσο στις εκλογές του Γενάρη όσο και στο δημοψήφισμα, ξεκινά σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει σε Χανιά και Ρέθυμνο, ξεκινώντας στις 9.30 το πρωί με συναντήσεις με τους Δημάρχους του Νομού Χανίων ενώ στις 11.30 θα ακολουθήσει ομιλία σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου στο Καστέλι Κισσάμου (Τσατσαρωνάκειο).

Εν συνεχεία, στις 7.30 το απόγευμα, θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στα Ανώγεια όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης.

Τέλος στις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί η ομιλία του κ. Τσίπρα στην κεντρική Πλατεία (Αρμί) και θα ακολουθήσει συζήτηση με κατοίκους για την ανάπτυξη της περιοχής και την κτηνοτροφία.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στο νησί μέχρι και την Τετάρτη, ενώ οι επόμενοι σταθμοί του θα είναι η Λιβαδειά την Παρασκευή (4/9) και η Θεσσαλονίκη την Κυριακή (6/9), όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ