Τα όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου δεν έμειναν ασχολίαστα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξαπέλυσε τα… βέλη της προς τον «αρχηγό του γκρίζου ποταμιού», όπως τον χαρακτηρίζει και τον ενημερώνει πως είναι αποκλειστικό δικαίωμα και προνόμιο του Πρωθυπουργού να επιλέγει και να ορίζει τους υπουργούς του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής επιδόθηκε για άλλη μια φορά στο μόνο ρόλο που ξέρει να παίζει: να κουνά προκλητικά το δάχτυλο στον Πρωθυπουργό και τη σημερινή κυβέρνηση.

Είναι δικαίωμά του να μην του αρέσει το νέο κυβερνητικό σχήμα και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Οφείλει, όμως, να πληροφορηθεί, αν δεν το γνωρίζει, ότι είναι αποκλειστικό δικαίωμα και προνόμιο του Πρωθυπουργού να επιλέγει και να ορίζει τους υπουργούς του.

Ο αρχηγός του γκρίζου Ποταμιού υποτιμά για ακόμη μια φορά την ετυμηγορία και την εντολή του ελληνικού λαού.

Από εκεί και πέρα, το να εγκαλεί κυβερνητικά στελέχη για «αναξιοκρατία, έλλειψη προσόντων, γνώσεων και ικανοτήτων» ο… γίγας της πολιτικής και της διανόησης, είναι δείγμα μικρομεγαλισμού, αμετροέπειας και, το κυριότερο, έλλειψης αυτογνωσίας». Εκτός κι αν συνιστά αντικατοπτρισμό»!

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ