Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για απόψε ομιλία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Κατρούγκαλου, στο Ηράκλειο.

Η ομιλία αναβλήθηκε καθώς στον χώρο έξω από την αίθουσα, στην οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εργασίας, δημιουργήθηκε ένταση από αντιεξουσιαστές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπήρξαν αντεγκλήσεις με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά αποφασίσθηκε από τους διοργανωτές η αναβολή της πολιτικής εκδήλωσης.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Παυλιδάκης, μετά την ανακοίνωση της αναβολής της ομιλίας, δήλωσε:

«Αυτό που αντιμετωπίσαμε είναι από τον αναρχικό χώρο. Εμείς καλούμε όλο τον κόσμο σε ανοιχτή συζήτηση, βγαίνουμε στην κοινωνία, απαντάμε σ’ όλα αυτά, λύνομε προβλήματα και προσπαθούμε αυτή η κοινωνία να σταθεί στα πόδια της. Λυπούμαστε για απόψε και δεσμευόμαστε στον επόμενο χρόνο να προχωρήσουμε σε άλλες εκδηλώσεις».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ