«Θα δώσουμε τη δύσκολη αυτή μάχη μαζί με την κοινωνία και δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», σημείωσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου ένα πρώτο, αλλά καθοριστικό βήμα για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος, υποστήριξε η κ. Θεοπεφτάτου. Στη συνέχεια, ανέφερε πως το οκτάμηνο που ακολουθεί αναμένεται να είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά πυκνό και δημοσιονομικά δύσκολο, ωστόσο από τα μέσα του 2016 θα υπάρχει η δυνατότητα η χώρα να αφήσει πίσω της την ύφεση.

Αναλυτικά η δήλωση της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου:

«Η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη νέα κυβέρνηση είναι ένα πρώτο, αλλά καθοριστικό, βήμα ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και να ανοίξει η συζήτηση για το ζήτημα του χρέους. Το επόμενο οκτάμηνο θα είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά πυκνό και δημοσιονομικά δύσκολο. Από τα μέσα του 2016 και με μια θετική διαπραγμάτευση για το χρέος υπάρχει η δυνατότητα να φύγουμε από την ύφεση, να περάσουμε στην ανάπτυξη και να θεραπεύσουμε κοινωνικές πληγές σχεδιάζοντας το μέλλον της Ελλάδας βασισμένο σε κοινωνική δικαιοσύνη. Θα δώσουμε τη δύσκολη αυτή μάχη μαζί με την κοινωνία και δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν σηκώσει ανισομερώς το βάρος της κρίσης και συνεχίζουν να υφίστανται μεγάλες αδικίες».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ