Την άποψη ότι η τροπολογία για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών θα έπρεπε να έχει την στήριξη και από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, εξέφρασε με δηλώσεις της η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η τροπολογία για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών που κατατέθηκε από την κυβέρνηση και υπερψηφίστηκε με τη στήριξη των ΑΝΕΛ, είναι προς την κατεύθυνση της διαφανούς αξιοποίησης του τηλεοπτικού τοπίου και αποτελεί τη βάση για να προχωρήσει ο διαγωνισμός που θα θέσει τέρμα σε ένα καθεστώς ανομίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να είχε τη στήριξη και από την αξιωματική αντιπολίτευση».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ μάλιστα, προσέθεσε:

«Δυστυχώς, η σημερινή Νέα Δημοκρατία, όπως έχει μεταλλαχθεί σε ασκέρι ακραίων νεοφιλελεύθερων και ταυτίζεται απόλυτα με το ΠΑΣΟΚ, αντιμάχεται με αβυσσαλέα λύσσα μια θετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία διαπνέεται από το ίδιο πνεύμα και αποτελεί τη νοητή συνέχεια ανάλογων πρωτοβουλιών στις οποίες είχε προβεί πριν από μερικά χρόνια ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός. Είναι προφανές ότι η σημερινή Ν.Δ. δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ