Σφοδρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στη αρνητική στάση που τήρησε η αξιωματική αντιπολίτευση στα θέματα της συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και των τηλεοπτικών αδειών.

«Η Νέα Δημοκρατία αρνείται τη συναινετική συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Και με το νέο του πρόσωπο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπεραμύνεται του παλιού και του διεφθαρμένου» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως «η πρώτη πολιτική πράξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να προσπαθήσει με θεσμικά τερτίπια να μπλοκάρει το διαγωνισμό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων».

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να γίνει διαγωνισμός για τις συχνότητες; Θα επιμείνει να υπερασπίζεται την αδιαφάνεια στα ΜΜΕ; Θα συνταχθεί με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας που επιθυμούν τη διαφάνεια ή θα συνεχίσει να συστρατεύεται με όσους έχουν συμφέρον να συντηρείται αυτό το αδιαφανές ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;» διερωτάται η κ. Γεροβασίλη.

Διαβάστε επίσης:

-Ανάλυση: Οι τηλεοπτικές άδειες, η Ν.Δ. και η διαπλοκή

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ