Για προσπάθεια της ΝΔ «να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις παραιτήσεις δικαστικών του ΣτΕ από το συνδικαλιστικό τους όργανο», κάνει λόγο ο υπ. Επικρατείας Νίκος Παππάς σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εξελίξεις στο ΣτΕ.

«Η στάση της ΝΔ δε δημιουργεί πλέον κανένα ερωτηματικό. Αναπαράγει οτιδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε.

Ερωτηματικά όμως προκαλούνται από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών», τονίζει ο κ. Παππάς στην ανακοίνωσή του.

«Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν, αναμένεται η αυριανή κατάθεση του Νίκου Παππά στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε ΜΜΕ.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ